​Vi ønsker at sikre vores kunder den bedste oplevelse

​- igennem god og personlig service

    ​Dansk kvalitet og kunders behov i fokus siden 1980!

​Danfloor tæpper i høj kvalitet til private og erhverv

Hos Pries Gulve i Helsinge nær Hillerød i Nordsjælland sælger vi Danfloor tæpper til private og erhverv. Danfloor tæpper er dansk kvalitet, som er velegnede til mange formål i boliger, virksomheder og institutioner.

Søger du derimod mere en blot et nyt tæppe, kan vi også tilbyde at lægge linoleumsgulv eller vinylgulv.

Innovation og kvalitet er værdier hos Danfloor tæpper

​Vi sælger og lægger Danfloor tæpper i boliger, på arbejdspladser og hos andre, som ønsker en tæppeløsning i højkvalitet. Det kan være væg til væg-tæpper i store og små rum, eller det kan være løbere i entreer og fordelingsgange.

Danfloor A/S ligger i Danmark, men blev en del af den globale koncern Ulster Carpet Group i 2002. Danfloor tæpper står for innovation, kvalitet og sikkerhed, og det gælder i forhold design og udvikling af deres tæppekollektioner.​

​Vi har 40 års erfaring med af lave og vedligeholde gulve, og så løser vi altid vores gulvopgaver på bedst mulige måde, og vi gør det til tiden. Vi leverer tæpperne og lægger dem som aftalt, og du kan også selv lægge dem. Vi har også stor ekspertise med kantlister og skinner. og vi råder og vejleder naturligvis om de mange muligheder såsom farver, materialer og indretning.

​Så husk Pries Gulve, hvis kvalitet er vigtigt for dig!

Gratis opmåling samt uforpligtende tilbud

​Kontakt os gerne for at aftale tid til en gratis opmåling, hvor vi samtidig kan drøfte jeres ønsker, behov og budget. Derpå sender vi et uforpligtende tilbud på levering og montering af Danfloor tæpper. Du kan sende en e-mail til os på hp@priesgulve.dk, eller du kan ringe efter os på telefon 20 72 86 76.

Firmaoplysninger​

​Pries Gulve

Nørretoftevej 17

3200 Helsinge

CVR: 16768146

​​Tlf.: 2072 8676

hp@priesgulve.dk

Produkter

​» Tæpper

» Gulve

Kontakt os i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt