​Vi ønsker at sikre vores kunder den bedste oplevelse

​- igennem god og personlig service

​40 års erfaring med billige priser og vores kunders behov i fokus

​​Nørretoftevej 17 - 3200 Helsinge - Tlf.: 2072 8676 - hp@priesgulve.dk

Lægning af vinylgulv til arbejdspladser og private hjem​

​Hos Pries​ Gulve i Helsinge nær Hillerød i Nordsjælland lægger vi gerne dit nye vinylgulv. Vi tilbyder gulvservice i både private hjem og på arbejdspladser. Mange ønsker at lægge vinylgulv, fordi det behageligt at gå på og praktisk i dagligdagen.

Stærk og vandafvisende løsning når vi lægger nyt vinylgulv

Lægning af vinylgulv har mange fordele. Heriblandt den rige mulighed for farver og individuelle design. Dertil kommer, at vinyl er et stærkt og vandafvisende materiale, der samtidig er let at gøre rent. Det er velegnet til køkkener, kantiner, bryggerser og badeværelser samt fordelingsgange og andre steder, hvor der kommer mange mennesker.

Vi har 40 års erfaring som professionelt gulvfirma. Derfor løser vi altid vores opgaver på bedst mulige måde, og vi gør det til tiden.

Vi råder og vejleder naturligvis om fordele og ulemper ved de forskellige gulvløsninger såsom lægning af vinylgulve og linoleumsgulve.

Vi giver altid en grundig rådgivning om, hvordan dit vinylgulv skal behandles til dagligt, og vi tilbyder også behandling og pleje af vinylgulve. Vi har naturligvis konkurrencedygtige priser på alt gulvarbejde.

Hvad koster vinylgulv?

​Ønsker du en specifik pris på lægning af vinylgulv, er du meget velkommen til at kontakte os og få mere at vide om mulighederne med vinyl. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på et vinylgulv, hvor vi kommer gratis ud for at måle op, så du får en nøjagtig pris. Du kan ringe efter os på telefon 20 72 86 76, eller du kan sende en e-mail til os på hp@priesgulve.dk.​

Firmaoplysninger​

​Pries Gulve

Nørretoftevej 17

3200 Helsinge 

CVR: 16768146

​​Tlf.: 2072 8676

hp@priesgulve.dk

Produkter

​» Tæpper

» Gulve

Kontakt os i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt