​Vi ønsker at sikre vores kunder den bedste oplevelse

​- igennem god og personlig service

    ​Dansk kvalitet og kunders behov i fokus siden 1980!

Tyndpudsgulve til butikker, lagere og lignende​

​Hos Pries​ Gulve i Helsinge nær Hillerød i Nordsjælland har vi stor erfaring med tyndpudsgulve. Vi kan blandt andet tilbyde farvede tyndpudsgulve til forskellige erhverv såsom lagerhaller, butikker og lignende. Vi tilpasser tyndpudset til den måde, som I anvender rummet eller lokalet, således i får et holdbart resultat.

Vi fjerner mærker og ujævnheder med tyndpudsgulve

​Tyndpudsgulve benyttes blandt andet til at renovere ældre gulve, som måske har mærker, revner og ujævnheder, og det kan lægges i forskellige tykkelser. Derfor er tyndpuds velegnet til forskellige former for butikker og større eller mindre lagerhaller, samt mange andre erhverv. Og vi kan tilbyde en række forskellige farver.

Vi har 40 års erfaring som gulvfirma, og derfor har vi stor viden og ekspertise med mange forskellige gulve såsom tyndpudsgulve herunder både montering og vedligeholdelse. 

Derfor kan vi også tilbyde en kompetent rådgivning, så I vælger den mest optimale gulvløsning ud fra jeres ønsker, behov og budget. Vi kan også tilbyde andre gulvbelægninger, så som vinylgulve.

​Så husk Pries Gulve, hvis kvalitet er vigtigt for dig!

Gratis opmåling og et godt tilbud

​Vi har konkurrencedygtige priser på alle vores gulvprodukter og gulvbehandlinger, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på et tyndpudsgulv. Vi kommer naturligvis ud for at lave en gratis opmåling og for at drøfte mulighederne inden for tyndpudsgulve.

Du kan sende en e-mail til hp@priesgulve.dk for at aftale nærmere, eller du kan ringe på telefon 20 72 86 76. Vi besvarer gerne spørgsmål i telefonen, hvis du har brug for det.

​​

Firmaoplysninger​

​Pries Gulve

Nørretoftevej 17

3200 Helsinge

CVR: 16768146

​​Tlf.: 2072 8676

hp@priesgulve.dk

Produkter

​» Tæpper

» Gulve

Kontakt os i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt